Veja Fashionfactory te Merksplas Kleding en Schoenen voor de hele familie. Ook online.
title image

Over ons

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
Shoppen bij Veja Multibrandstore

Kom zeker eens langs

De familie Jansen ontvang u met plezier

Veja Multibrandstore

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Multibrandstore. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in! Je dan ook terecht bij Veja Multibrandstore, want samen worden ze één grote allesomvattende winkel op het vertrouwde adres Veldenbergstraat 67 te Merksplas.

 

Hetzelfde concept

In de vernieuwde winkel kan je nog steeds terecht voor mode van top tot teen en dat voor ieders budget. De basis blijft in principe dus hetzelfde, alleen beleef je nu onder één dak nog meer shoppingplezier! Het aanbod wordt uitgebreid met de meest trendy stukken, maar ook de vertrouwde merken zijn nog altijd beschikbaar. Zo vind je er een exclusieve shop van de merken Street One, Yaya, PME Legend, Selected, Eterna en Tamaris waar je de sfeer van het merk kan opsnuiven. Bovendien shop je hier niet enkel kleding, maar ook schoenen en lederwaren.

 

Zoveel meer dan shoppen

Daarbij kan je met de hele familie terecht bij Veja Multibrandstore, een lokale winkel die al sinds 1973 bestaat. Zo is er een ballenbad voor de kids voorzien en een foodcorner voor zij die een hongertje krijgen van al dat winkelen. Parkeren doe je op de ruime parking. Zeker een bezoekje waard dus!

De juiste route brengt je naar onze winkel in Merksplas (Klik Hier)