Kijk hier en ontdek onze acties en onze collecties van Veja.

15 % korting op onze sandalen Pin it

Sandalen 15% korting

Als de zon gaat schijnen mogen de teentjes verschijnen. Nu 15 % korting op al onze sandalen voor dames, heren en kids. De actie loopt tot en met 19 mei. Zondag heel de dag open.

open op zondag van 10 tot 17 uur Pin it

Open op zondag van 10 tot 17 uur

Veja is iedere zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. Ja kan dan lekker lang shoppen. Kom ook even langs in onze foodcorner voor een hapje of een drankje.

Tamaris veja Merksplas Pin it

Tamaris schoenen.

Tamaris schoenen voor dames. Betaalbare dames schoenen die modieus, comfortabel, en stijlvol zijn. Of je nu op zoek bent voor een paar schoenen voor alledaags of voor een avondje uit, je vindt zeker jou ideale paar in onze collectie van Tamaris. K...

opendeurdagen 1 tot 5 mei Pin it

Opendeurdagen 1-5 mei.

1-5 mei opendeurdagen met 15% korting op onze volledige collectie kleding en schoenen voor heel de familie. Neem alvast een kijkje op onze kijkshop en ontdek onze collectie. U kan volledig vrijblijvend een reservatie doen en dan staat uw keuze kla...

Fashion Days 5-6-7 april Pin it

5-6-7 april Fashion Days

5-6-7 april fashion days. Kom langs op 1 van deze dagen en geniet van 15 % korting op onze volledige collectie kleding en schoenen voor dames, heren en kids.  Zondag zijn wij heel de dag open.

1 jeans kopen 2de aan halve prijs Pin it

1 jeans kopen, 2 de aan halve prijs.

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart “1 jeansbroek kopen *2 de aan halve prijs” u kan uw keuze maken in onze collectie voor dames, heren of kids. *goedkoopste is aan halve prijs.

15 % korting op onze sneakers. Pin it

15 % korting op sneakers.

Nu geniet u van 15 % korting op al onze sneakers (veterschoenen) voor dames, heren en kinderen van 20 tot 24 maart 2019. Ontdek snel de laatste nieuwe trends en doe je voordeel. iedere zondag open tot 17.00 uur.

20 %korting op kleding en schoenen Pin it

20 % korting van 13 tot 17 maart

20 % korting Bij aankoop van 1 paar schoenen en 1 kleding stuk ontvangt u van 13 tot en met 17 maart 20 % korting op beide stuks. U kan uw keuze maken uit onze dames, heren en kinder collectie. Kom een keer een kijkje nemen en geniet van deze 20 %...

opendeur dagen veja 9 en 10 maart Pin it

opendeur dagen 9 en 10 maart

Opendeur dagen zaterdag 9 en zondag 10 maart. Onze onze nieuwe lente collectie schoenen en kleding voor de hele familie tijdens onze opendeur dagen en geniet van 15 % korting op de volledige collectie. Zondag extra lang open tot 17.00 uur.

kinderkleding en schoenen actie bij veja Pin it

Actie kinderkleding/schoenen.

Kinderactie 1 stuk/paar kopen 2 de aan halve prijs. Tot en met 8 maart krijgt u bij aankoop van 1 stuk kinderkleding of 1 paar kinderschoenen het 2 de stuk/paar aan halve prijs. U maakt zelf uw keuze in onze ruime collectie voor de kids.  

Nieuws | Veja Merksplas | Actie's | Kleding | Schoenen